groene thee

  1. Lovely Jasmine strawberry boba

         

         

                                                                   Lovely Jasmine strawberry boba

          A sweet & fresh treat!
           

          Ingrediënten:

         •150g aardbeien
         •1 tsp honing
         •1 tsp citroensap
         •Tapioca parels
         •Ijsblokjes
         •200ml

    Lees meer »
  2. Lunchtime! Avocado, tonijn en kombucha

    Lunchtime! Avocado, tonijn en kombucha

    Zin in een lekkere en gezonde lunch? Rooster twee volkoren broodjes en serveer met een gevulde avocado met tonijn, appel en vijgen chutney een heerlijk recept van Gezonde Dutchies! Drink hierbij een grote kop Sencha kombucha thee.

    Delicious! 

    Lees meer »
  3. Hello DECEMBER

    Hello DECEMBER

    De tijd van het jaar om iemand anders te verrassen en jezelf te verwennen! Met een Teastreet cadeau maak je iedereen blij.
    Wij hebben een aantal cadeautips voor jullie op een rij gezet, niet alleen leuk maar ook nog eens natuurlijk en duurzaam! 


    1. Tea to go

    Je ziet het steeds vaker, mensen die hun eigen thermosbeker met koffie, thee of een andere warme drank meenemen voor onderweg. Net zoals plastic flesjes vervangen door drinkflessen of bidons, zouden we ook bewuster om kunnen gaan met kartonnen bekertjes. Met de Teastreet Tea to go beker neem je jouw lievelingsthee overal mee naartoe. De dubbelwandige thermosbeker heeft een uitneembare theefilter en houdt je thee tot 8 uur warm of je ijsthee tot 12 uur koud. Goed sluitende dop en lekt niet! Do you need more?


    2. RVS-theefilter

    Met de RVS-theefilter kun je jouw theefilter hergebruiken! Het enige wat je hoeft te doen is een schepje losse bladthee in het filter doen, in je glas of

    Lees meer »
  4. Kersentijd! - Verse kersen ijsthee

    Kersentijd! - Verse kersen ijsthee

    Hoera de bomen hangen weer vol. Het is kersen-tijd!

    Groene thee - Japanese seduction

    Laat je verleiden door de sensuele combinatie van Japanse groene thee met bloemen en kersen. De typische smaak van de gestoomde Japanse groene thee, die omringd wordt in smaak door tonen van zoete kers en versiert met rozenblaadjes. Probeer deze verleiding maar eens te weerstaan! 

    Recept - Verse ijsthee kersen

    Japanese seduction is heerlijk als hot tea, maar ook als ijsthee. Zo lukt het met gemak voldoende te drinken op een dag.

    • Vul een (ijsthee) kan met 1 liter koud water 
    • Doe in het filter 4 schepjes groene thee - Japanese seduction (houdt ongeveer 2 gram per 250ml aan); mocht je geen ijsthee kan hebben
    Lees meer »