Bedrijven

Heerlijke losse blad thee

Teastreet biedt hoge kwaliteit losse blad thee. Smaakvolle blends, delicate pure thee en kleurrijke kruideninfusies. Thee kent oneindig veel variatie. Bij Teastreet willen we je laten ontdekken dat er een thee is voor elk moment van de dag en voor elke stemming. 

 Gezond 

Het drinken van thee is gezond en een onderdeel van de schijf van vijf. Het advies is om drie koppen thee per dag te drinken vanwege de positieve gezondheidseffecten. Zo bevat groene thee bijvoorbeeld antioxidanten waarmee je sneller vet verbrand. 

 Genieten

Een heerlijke smaak voor elke moment van de dag en voor elke stemming. Onze smaken varieren van kruidig en pittig tot zacht en zoet. Thee kan net zoals wijn in combinatie met een gerecht de smaak versterken en nog rijker maken. Experimenteer zelf met tea pairing, met het combineren van thee en spijs. 

 Duurzaam 

Door de keuze voor losse blad thee, wordt er minimaal gebruik gemaakt van verpakkingsmateriaal. Per kop thee gebruik je 2 gram thee. Bewaar de thee in een Teastreet T-blik of T-jar, goed voor ongveer 50 koppen thee. Makkelijk bij te bestellen met onze navulverpakkingen. 

 100% Natuurlijk 

Onze thee bevat alleen natuurlijke producten. Zo bestaan onze blends uit een mix van stukjes fruit, specerijen en/of natuurlijke aroma's. Alle onze pure thee of blends van uitsluitend theesoorten zijn 100% vegan. 

 Eenvoudige bereiding 

Teastreet thee is eenvoudig en snel te bereiden dankzij onze handzame accessoires. Gebruik een RVS theefilter (vaatwasmachinebestendig) zodat de losse blad thee goed kan uitvouwen en de juiste smaak kan loslaten. Of gebruik onze papieren filters die je na gebruik makkelijk kunt weggooien.


Discover Teastreet  

Thee op kantoor

Collega's, gasten en klanten laten genieten van heerlijke losse bladthee? Voor iedere collega zijn of haar favoriete theesmaak van kruidenblends tot groene- en zwarte thee met of zonder cafeine. Ook voor de vergaderingruimtes kunt u verse losse blad thee eenvoudig serveren. 

Wij helpen u graag met een vrijblijvend advies, proefpakket of meer informatie! 

>>> Ga naar thee op kantoor 


Thee in de horeca

Laat bij uw gasten een unieke indruk achter door de thee zo te serveren dat het drinken een waardevolle beleving is. Maak gebruik van onze handige filters en handzame accessoires. Op het gebied van thee in combinatie is nog veel te ontdekken, thee kan namelijk de smaak van een gerecht vesterken en rijker maken. In China en Japan doen ze het al geruime tijd, maar ook steeds meer Nederlandse restaurants omarmen de trend van tea pairing: het combineren van spijs en eten. Teastreet kent meer dan 100 verschillende soorten thee en adviseren u graag.

>>> Ga naar thee in de horeca 


Thee in de retail
Past Teastreet helemaal bij jouw concept en wil je Teastreet opnemen in het assortiment voor verkoop? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

>>> Ga naar contact