Betalen en bezorgen

Bezorgen teastreetbezorgen 2 teastreet

Betalen

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons veilig kan betalen. Daarom bieden wij jou de volgende mogelijkheden: 

- iDEAL

- Mastercard

- Visa

- Bankoverschrijving

Betalen is bij ons altijd gratis, dus geen extra kosten bij betaling met een credit card. Je credit card gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

 

Verzenden 

Binnen Nederland worden bestellingen verzonden met PostNL 24-uurs service. Als de producten op voorraad zijn en je bestelt en betaalt op werkdagen vóór 12:00 uur, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen op zaterdag, zondag en feestdagen verzenden we op de eerstvolgende werkdag. 

Op je Teastreet-account kan je de verzending van je bestelling volgen.

 

Verzendkosten

Als je een bestelling plaatst boven de € 30,00 (exclusief verzendkosten), dan zijn de verzendkosten gratis. Tot een bedrag van € 30,00 rekenen we verzendkosten van € 5,50.

 

Verzendkosten buitenland

Wil je een bestelling buiten Nederland geleverd hebben? Dat kan. Tot een bestelling van €100,- zijn de verzendkosten €14,00. Bij een bestelling boven de €150,00 (exclusief verzendkosten) is de verzending gratis. Wij leveren naar de volgende landen: België, Luxemburg, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje, Denemarken en Zweden.

 

Ander afleveradres

Wil je een cadeau of een bestelling voor jezelf op een ander adres laten bezorgen? Geen probleem. Haal het vinkje tijdens het betaalproces dan weg bij 'Mijn factuuradres is hetzelfde als mijn bezorgadres'. Vervolgens vul je een ander verzendadres is.  De factuur ontvang je per email en het pakketje wordt naar het gewenste verzendadres gestuurd.