Betalen en bezorgen

 

Bezorgen teastreetbezorgen 2 teastreet

 

Betalen

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons veilig kan betalen. Daarom bieden wij jou de volgende mogelijkheden: 

- iDEAL

- Mastercard

- Visa

- Bankoverschrijving

Betalen is bij ons altijd gratis, dus geen extra kosten bij betaling met een credit card. Je credit card gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

 

Verzenden 

Binnen Nederland worden bestellingen verzonden met DHL service. Als de producten op voorraad zijn, dan word je bestelling binnen 1 - 2 dagen verzonden. Bestellingen op zaterdag, zondag en feestdagen verzenden we op de eerstvolgende werkdag. 

Nadat de bestelling in behandeling is genomen ontvangt u een mail met DHL Track&trace code. Mocht u deze niet hebben ontvangen, kijk dan nog even in uw ongewenste mailbox. 

 

Verzendkosten

Als je een bestelling plaatst boven de € 40,00 (exclusief verzendkosten), dan zijn de verzendkosten gratis. Tot een bedrag van € 40,00 rekenen we verzendkosten van € 5,50.

 

Verzendkosten buitenland

Wil je een bestelling buiten Nederland geleverd hebben? Dat kan. Wij rekenen € 5,50 verzendkosten. Wij leveren naar de volgende landen: Nederland, België, en Duitsland.

 

Ander afleveradres

Wil je een cadeau of een bestelling voor jezelf op een ander adres laten bezorgen? Geen probleem. Haal het vinkje tijdens het betaalproces dan weg bij 'Mijn factuuradres is hetzelfde als mijn bezorgadres'. Vervolgens vul je een ander verzendadres is.  De factuur ontvang je per email en het pakketje wordt naar het gewenste verzendadres gestuurd.