Retourneren en ruilen

Voldoet een bestelling niet aan je verwachtingen of heb je een verkeerd product besteld? Dat vinden wij vervelend. Laat het ons weten binnen 14 dagen, nadat je het product fysiek ontvangen heeft. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het betreffende product gefrankeerd terugsturen. Wij ruilen het voor je om of storten het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.

Voor een snelle afhandeling vragen wij je eerst een email te sturen naar hello@teastreet.nl met daarin een kopie van de factuur of bestelnummer en je rekeningnummer. Wij sturen dan binnen 24 uur een reactie waarin het retouradres staat vermeld.

Wij stellen het op prijs in geval van retourneren van thee accessoires, dat het product ongebruikt is en de verpakking onbeschadigd.


Breuk

Alle thee en accessoires pakken we zorgvuldig in voor verzending. Mocht er toch iets gebroken of beschadigd zijn bij aflevering, laat het ons dan zo snel mogelijk weten door ons te e-mailen op hello@teastreet.nl of bel 020 893 4308. Wij zorgen er dan voor dat het ongemak zo snel mogelijk is verholpen.