Thema

  1. Losse thee op kantoor - Genieten, Gezond en Duurzaam

    Losse thee op kantoor - Genieten, Gezond en Duurzaam

    Op de meeste kantoren is de koffie vaak goed geregeld, maar het aanbod thee laat vaak te wensen over, waardoor theedrinkers vaak maar hun eigen thee van huis meenemen.  

    Ben jij ook een echte theedrinker, en word ook jij teleurgesteld in het aanbod thee op kantoor? Laat de thee verantwoordelijke bij jou bedrijf dan weten hoe makkelijk het is om collega's, gasten en klanten te laten genieten van heerlijk losse thee. Naast dat het heel lekker is, is het gezond en maak je veel minder gebruik van onnodig verpakkingsmateriaal dan bij theezakjes.

    Losse thee op kantoor is:

    • Gezond
    • Genieten
    • Duurzaam

    Moeten ze nog overtuigd worden van het gemak? Vraag dan vrijblijvend een proefpakket aan voor bij jou op kantoor.  

    Neem contact met ons op via hello@teastreet.nl 

    Lees meer »
  2. Moeite om voldoende te drinken per dag?

    Moeite om voldoende te drinken per dag?

    Zo drink je met gemak en plezier voldoende per dag

    Vind je het moeilijk om dagelijks de aanbevolen hoeveelheid vocht te drinken? Ontdek dan de enorme diversiteit van thee. Thee biedt voor elk moment en stemming een thee en is naast heel gezond ook erg divers in smaak.

    Begin de dag bijvoorbeeld met een frisse groene thee Crispy morning. Rond een uur of 10 heb je zin in wat stevigers en kies je een chai thee Spice girl chai. Deze kan je puur of als chai-latte drinken. Tijdens de lunch kies je een verfijnde witte thee als een White monkey pekoe. Heerlijk in combinatie met een salade. Krijg je rond een uur of drie een dipje? Kies dan een Mate. Mate is een struik uit Zuid-Amerika

    Lees meer »
  3. Punch & Teatails

    Punch & Teatails

    Verras je gasten, jong en oud, deze Kerst met een warme Kerst Punch of een Teatail.  


    WARME RUM PUNCH

    Ingrediënten
    • 1 liter Punch-Drunk Love thee
    • frambozen
    • aardbeien
    • rum
    • honing

    Zet de vruchtenthee met kokend water en laat het 10 minuten trekken. Voeg daarna de frambozen, aardbeien en rum toe. Zoet de punch eventueel met honing of agave siroop. Punch Drunk en Love! 

    Laat voor een alcoholvrije cocktail de rum weg. Ook heerlijk!



    FRUITIGE KINDERPUNCH

    Ingrediënten
    • 0,5L Teastreet Punch-Drunk Love thee
    • 0,5L appelsap
    • sap van een citroen
    • 3 tl honing

    Zet de vruchtenthee met kokend water en laat het 10 minuten trekken. Voeg daarna de appelsap, citroensap

    Lees meer »
  4. Chai thee

    Chai thee

    Dikke truien, oranje bladeren en een frisse wind. Dan is het heerlijk thuis komen en opwarmen met een kop chai. Je favoriete chai of chai latte maak je gemakkelijk zelf. 


    Het ideale najaarsdrankje

    De basis van dit bijzondere drankje bestaat uit thee gecombineerd met kruiden en specerijen, zoals kaneel, abrikoos of gember. Deze drank kent zijn herkomst uit India, waar het ook wel Masala Chai wordt genoemd. Iedere Masala Chai verkoper uit het land heeft zo zijn eigen receptuur en zal deze nimmer prijsgeven.

    Teastreet biedt verschillende chai thee blends aan op basis van zwarte, groene, rooibos of kruiden thee. Ontdek bijvoorbeeld de ‘Spice Girl Chai’ of de ‘Creamy Choc Chai Natural’. Drink de chai thee of puur of als chai-latte. Welke blend is jouw favoriet dit seizoen?

     

    Teastreet chai selectie

    Lees meer »
  5. Heerlijk avondje...

    Heerlijk avondje...

    Het feest voor groot en klein. Met Sinterklaasthee, pepernoten en marsepein. 

    Onmisbaar bij het heerlijk avondje is Sinterklaas thee. Een heerlijke kruidenthee met amandel, kaneel en sinaasappelschil. Perfect match met speculaas, pepernoten en marsepein.

    Thee cadeau

    Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor de Sint? Kijk dan snel op onze website voor grote en kleine thee cadeaus. Bijvoorbeeld Sint Surprise voor bij het dobbelen? 

    Lees meer »