Ga voor groen en gezond: drink matcha!

Ga voor groen en gezond: drink matcha! 

Wanneer je groene theedrinkt, drink je de infusie van de blaadjes. Bij matcha, drink je de werkelijke bladeren, die tot fijne poeder zijn gemalen. Omdat je het gehele blad consumeert is de thee extra gezond, hierdoor heeft matcha een pure sterke groene theesmaak. 

Ook matcha bevat een grote hoeveelheid antioxidanten die gezond zijn voor het lichaam. De L-thealine zorgt voor een rustgevend en kalmerend effect op de hersenen. Het helpt je te ontspannen en neemt hierdoor de stress weg. In veel Aziatische landen wordt matcha daarom veel gedronken tijdens het mediteren.

Laat de matcha oplossen in heet water, klop het op met een bamboe lepel tot het schuimt en geniet van een kop heerlijke pure groene thee!

Wil je meer experimenteren met Matcha?
Dan is matcha for cooking de perfecte keuze. Drink matcha ook eens tijdens het diner. Pure verwennerij en het neutraliseert de smaak tussen de gangen door. Voeg de frisse groene theesmaak toe aan gerechten of smoothies. Wij hebben voor jou een heerlijke matcha latte uitgezocht, probeer het zelf >> matcha latte

Happy steeping!