It's tea thyme!

Zin in iets nieuws? Wij hebben een aantal heerlijke theesmaken aan ons assortiment toegevoegd. Ontdek heerlijke smaakvariaties van aardbei met zachte tonen van tijm tot gepofte boekweit met hennep. Net zoals al onze theesoorten in een kleine hoeveelheid van 30 gram te bestellen, handig als je verschillende smaken wil proeven. Laat jezelf of iemand anders verrassen! 


Strawberry thyme

Gek op groene thee? Deze blend is een heerlijke combinatie van fruit en kruiden. Een zoete smaak van aardbei met zachte tonen van echte tijmblaadjes. 

Rooibos rabarber

Ooit wel eens van rabarber thee gehoord? De combinatie van rooibos met echte stukjes rabarber maakt een frisse en creamy warme drank. 

Fruity hennep 

Ga jij voor gezond? Ontdek de heerlijke tonen van peer, ananas en perzik. De gepofte boekweit en hennepbladeren hebben positieve effecten op het lichaam en geven een verzachtende werking. 

Sencha kombucha

Kombucha, deze populaire drank is je vast niet ontgaan! Zowel koud als warm te drinken. Wij hebben kombucha in combinatie met groene thee. De ontgiftende werking van kombucha in combinatie met de gezonde eigenschappen van groene thee maakt dit tot een super thee! 

Rosemary's whisperer

Witte thee is niet erg bekend, maar zo onwijs lekker! Het is de meest pure, verfijnde theesoort. Deze blend is erg fris met een heerlijke zachte smaak van rozemarijn. 

Darjeeling 1st fl Seeyok

De eerste pluk Darjeeling van de biologische estate Seeyok. De mooie thee is rijk en zacht van smaak met tonen van bloemen. Bereid deze 1st flush ook eens met water van 80 graden, de smaak zal zacht zoeter zijn. 

Try something new, start today!