In de horecaVerwen uw gasten met heerlijke pure thee en serveer ze eenvoudig en snel met een kop heerlijke losse blad thee. Teastreet biedt hoge kwaliteit thee. Smaakvolle blends, delicate thee en verrassende kruideninfusies.

Teastreet thee is: 

√ Puur 

√ Duurzaam

√ Genieten

 

How to serve?  

 
 
 
Om bij uw gasten een unieke indruk achter te laten, is het belangrijk dat de thee zo geserveerd wordt dat het drinken van de thee een waardevolle beleving is. Een pure smaak waar u de nodige energie van krijgt of juist een zachte, kruidige smaak waarvan u tot rust komt. 

De thee is te bewaren in onze glazen potten of theeblikken

Met deze twee soorten filters serveert u de thee gemakkelijk en snel

  • RVS theefilter met deksel zorgt ervoor dat het losse theeblad kan uitvouwen en de juiste smaak kan loslaten. De gaatjes zijn zo klein dat zelfs de fijnste rooibos er niet doorheen gaat.
    De filter is vaatwasmachinebestendig en past zowel in een theekop als een theepot. Onze theekoppen en bijpassende theepotten, zijn er in verschillende maten, kleuren en materialen.

  • Papieren filters zijn makkelijk te vullen en zijn makkelijk over de rand van je kop of beker te hangen. De theefilter haal je gemakkelijk uit je beker en kun je vervolgens weggooien. De papieren filter is biologisch afbreekbaar. Bestel ze per 100 stuks in een doosje verpakt verkrijg maar in de maten S, M en L. De maat is afhankelijk van de theekop of theepot die je gebruikt.
 
Teastreet kent meer dan 100 verschillende soorten thee. Wij adviseren u graag welke thee voor u passend is. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen selectie samen te stellen. Voeg bijvoorbeeld een wisselende seizoensthee toe aan uw assortiment en blijf uw gasten keer op keer verrassen! 
 

 

Tea pairing 

Thee is er voor elk moment van de dag en voor elke stemming. Kies voor bij het ontbijt een frisse groene thee zoals de crispy morning, voor bij de lunch een zwarte thee old school earl grey en sluit het diner af met een heerlijke kop kruidenthee lose yourself.

Net als wijn kan thee in combinatie met een gerecht de smaak versterken en rijker maken. In China en Japan doen ze het al geruime tijd. Ook steeds meer Nederlandse restaurants omarmen de trend van tea pairing; het combineren van thee en spijs. 

Combineer bijvoorbeeld gerookte zalm met een pure groene thee zoals sencha of lovely jasmin. Laat u hier inspireren door nog meer verrassende combinaties!

 

High Tea 

 

 

Het is mogelijk om een high tea te organiseren voor uw gasten. Bij de high tea gerechten selecteren we passende thee en maken voor een speciale high tea-menu kaart met uw thee selectie en gerechten. 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies? We horen het graag.

Happy Steeping! 

hello@teastreet.nl | 020 893 430