Thee op kantoor

Laat uw collega's, gasten en klanten genieten van verse losse blad thee!

Meer informatie of vrijblijvend advies? Wij helpen u graag!
hello@teastreet.nl | +31 20 893 4308


Gezond

Het drinken van thee is gezond en is onderdeel van de schijf van vijf. Het advies is om 3 kopen thee per dag te drinken vanwege de positieve gezondheidseffecten. Groene thee bevat bijvoorbeeld antioxidanten die de warmteproductie in ons lichaam verhoogt, hierdoor verbranden we automatisch meer vet. Ook versnelt het de stofwisseling in ons lichaam waardoor er meer calorieën verbrand worden. Dat is mooi meegenomen als je veel zittende werk doet! 

Lees hier meer over de verschillende soorten thee en welke verschillende effecten deze hebben voor het lichaam. 


Duurzaam 

De keuze voor losse blad thee is zeer duurzaam. Door het schenken van losse thee, wordt er minimaal gebruikt gemaakt van verpakkingsmateriaal. Per kop thee gebruikt u 2 gram thee. Uit een Teastreet blik of Tjar gaan ongeveer 50 koppen thee. De thee is in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar in navulverpakkingen. 


Samengesteld of op maat  

Wilt u snel van start met het schenken Teastreet thee voor uw klanten, gasten of collega's? Kies dan voor een Kick Start pakket met 4 of 6 soorten thee in blik of Tjar, maatlepel, papieren filters en plateau. Het Kick start pakket bestelt u eenmalig, daarna kunt u de potten navullen met de hersluitbare navulverpakking. 

Liever een eigen assortiment thee samenstellen of andere accessoires toevoegen? Dat kan natuurlijk ook! Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!                                                                       

Kick Start 01  

T-JAR | 4 soorten | plateau | accessoires 


Kick Start 02
 

THEEBLIK | 6 soorten | plateau | accessoires