Specials

Een aantal thee soorten verdienen speciale aandacht. Sommige zijn nog niet zo bekend. Andere zijn ideaal om te drinken in de winter, of juist de zomer. En vergeet de kinderen niet! Ook zij vinden thee steeds vaker lekker, omdat we deze speciaal voor hen hebben geselecteerd op smaak.

 

 

Chai

Spicy tea. Thee met Indiase kruiden en specerijen zoals cardamom, kaneel, kruidnagel en gember. Lekker als thee of als Chai Latte met warme (soya) melk en honing. Wij hebben 5 soorten chai. Chai van zwarte thee, van groene thee,  een kruiden chai en zelfs een chai op basis van rooibos.

          

 

 

 

Zomer

Een selectie heerlijke dorstlessende thee. De zomerse thee selectie kan zowel warm als koud (ijsthee) gedronken worden. Kijk onder discover tea/ bereiding voor ijsthee recepten.

 

 

Matcha

Matcha is dé herontdekking in de wereld van thee van de 21e eeuw. Het is een tot fijne poeder vermalen Japanse groene theesoort. Matcha is perfect voor bij de maaltijd.  Het neutraliseert de smaak en is pure verwennerij.

Matcha is zo’n 800 jaar geleden ontstaan. In die tijd gebruikten boeddhistische monniken deze thee als meditatief drankje. Vandaag de dag is Matcha de meest premium theesoort van Japan. 

Matcha is oplosbaar en heeft daardoor een andere zetmethode dan andere theesoorten. Matcha wordt ook vaak gebruikt om mee te koken en het geeft ook een groene kleur. Denk bijvoorbeeld aan Matcha ijs, Matcha smoothies, Matcha-lattes en Matcha cake.

 

 

Kinderthee

We hebben een aantal thees geselecteerd die in de smaak vallen bij kinderen.  Ook zij vinden thee een lekkere, gezonde dorstlessers. Deze theesoorten bevatten geen cafeïne en zijn van nature licht zoet van smaak. Wat dacht je van onze Chocolate coconut cowboy cookies?  Of Fruit madness. 

 

 

IJsthee

Voor deze smaakvolle verfrissende dorstlessers hoeft het niet perse 30°C te zijn. De thee die wij hebben geselecteerd voor ijsthee kan zowel warm als koud gedronken worden. Kijk voor de bereiding van ijsthee onder discover tea/ bereiding. Stay cool!

 

 

Superieure thee

We hebben een selectie gemaakt van de allerbeste thee die de doorgewinterde theedrinker nog versteld zal doen staan. Deze superieure thees hebben bijzondere smaakkarakteristieken die je zelfs als minder ervaren theedrinker duidelijk zal proeven. Maar wees gewaarschuwd, eenmaal geprobeerd wil je niet meer terug.

Welcome to Teastreet
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en krijg een zakje thee van de maand bij je volgende bestelling vanaf €30.