kruidenthee

  1. IkPas - Ontspannen met Teastreet kruidenthee

    ONTSPANNEN MET TEASTREET KRUIDEN THEE

    Ontspannen is belangrijk. Zeker in deze rare tijd, waarbij het thuiszitten je soms naar de keel kan vliegen. Om het hoofd koel te houden en het hart te verwarmen is het noodzakelijk om iedere dag een paar oplaadmomenten in te plannen. Dit kan door het drinken van een heerlijke thee. Teastreet komt met vijf ontspannende theesoorten.

    Het drinken van een kopje thee is al eeuwen een beproefd middel dat kan helpen bij stress en spanning. Mocht je gevoelig zijn voor cafeïne, kies dan een kruiden of rooibos. Deze bevat geen cafeïne.

    Zwarte, groene en witte thee bevat cafeïne. Cafeïne in thee wordt ook wel theïne genoemd en stimuleert het centrale zenuwstelsel. Hierdoor verminderd theïne vermoeidheid en het gevoel van vermoeidheid. Doordat de cafeïne in thee langzaam wordt opgenomen

    Lees meer »
  2. Hello DECEMBER

    Hello DECEMBER

    De tijd van het jaar om iemand anders te verrassen en jezelf te verwennen! Met een Teastreet cadeau maak je iedereen blij.
    Wij hebben een aantal cadeautips voor jullie op een rij gezet, niet alleen leuk maar ook nog eens natuurlijk en duurzaam! 


    1. Tea to go

    Je ziet het steeds vaker, mensen die hun eigen thermosbeker met koffie, thee of een andere warme drank meenemen voor onderweg. Net zoals plastic flesjes vervangen door drinkflessen of bidons, zouden we ook bewuster om kunnen gaan met kartonnen bekertjes. Met de Teastreet Tea to go beker neem je jouw lievelingsthee overal mee naartoe. De dubbelwandige thermosbeker heeft een uitneembare theefilter en houdt je thee tot 8 uur warm of je ijsthee tot 12 uur koud. Goed sluitende dop en lekt niet! Do you need more?


    2. RVS-theefilter

    Met de RVS-theefilter kun je jouw theefilter hergebruiken! Het enige wat je hoeft te doen is een schepje losse bladthee in het filter doen, in je glas of

    Lees meer »
  3. Gemberthee - favoriet zowel warm of koud

    Gemberthee - favoriet zowel warm of koud

    Kruidenthee - Lemon ginger zinger is een van onze favorieten, zowel koud als warm, We love it!

    In de zomermaanden staat de Kruidenthee - Lemon ginger zinger bij ons altijd klaar als ijsthee in de koelkast. Een heerlijke kruidenthee van gember, citroenschil, citroengras, zoethout en munt. 

    Voor in de koelkast gebruik ik de kinto ijsthee kan om de ijsthee te bereiden en bewaren in de koelkast. Vul de ijsthee kan met koud (evt bruizend) water en voeg 4 schepjes losse thee toe. Plaats de kan in de koelkast en langzaam wordt de ijsthee sterker van smaak. Wil je snel genieten van je ijsthee? Bereid de thee dan in kokend water en vul deze tot de helft aan met ijsklontjes. 

    Voor onderweg neem ik de ijsthee mee in mijn Teastreet

    Lees meer »