Bedrijven


Ontdek de smaak van losse blad thee. Bij Teastreet willen we je laten ontdekken dat er een thee is voor elk moment van de dag en voor elke stemming. Thee kent oneindig veel variatie. What's in your cup?


GEZOND EN DUURZAAM

Het drinken van thee is gezond en is onderdeel van de schijf van vijf. Het advies is om 3 kopen thee per dag te drinken vanwege de positieve gezondheidseffecten. Daarnaast is de keuze voor losse blad thee ook duurzaam. Door het schenken van losse thee, wordt er minimaal gebruikt gemaakt van verpakkingsmateriaal. THEE OP KANTOOR

Wilt u uw collega's, gasten en klanten laten genieten van heerlijke en gezonde losse blad thee? 

Teastreet biedt hoge kwaliteit thee. Smaakvolle blends, delicate thee en verrassende kruideninfusies. Naast de thee bieden we handzame thee accessoires zodat de thee gemakkelijk en snel geserveerd kan worden.

Duurzaam

Door het schenken van losse blad thee, wordt er minimaal gebruikt gemaakt van verpakkingsmateriaal. Per kop thee gebruikt u 2 gram thee. Uit een Teastreet blik of Tjar gaan ongeveer 50 koppen thee. 

Kick Start

Wilt u snel van start met het schenken Teastreet thee voor uw klanten, gasten of collega's? Bestel dan een Kick Start pakket met 4 of 6 soorten thee in blik of Tjar, maatlepel, papieren filters en plateau. Het Kick start pakket bestelt u eenmalig, daarna kunt u de potten navullen met de hersluitbare navulverpakking. 

Liever een eigen assortiment thee samenstellen of met andere accessoires? Dat kan natuurlijk ook. 


Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Wij helpen u graag.THEE VOOR HORECA

Verwen en serveer u gasten gemakkelijk en snel met een kop heerlijke losse blad thee.

Teastreet biedt hoge kwaliteit thee. Smaakvolle blends, delicate thee en verrassende kruideninfusies. Naast de thee bieden we handzame thee accessoires zodat de thee gemakkelijk en snel geserveerd kan worden.

High Tea

Graag adviseren we u over de mogelijkheden van high tea voor uw gasten. Bij de high tea gerechten selecteren we passende thee en maken voor een speciale high tea-menu kaart met uw thee selectie en gerechten. 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend advies? We helpen u graag.TEASTREET IN RETAIL

Past Teastreet helemaal bij jouw concept en wil je Teastreet opnemen in het assortiment voor verkoop?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.  
Happy Steeping!

Hello@teastreet.nl

020 893 4308